skip to Main Content

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Μονή του Οσίου Κενδέου

Με την πρέπουσα τιμή, ανήμερα της εορτής του Οσίου Κενδέα, την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην ομώνυμη Ιερά Μονή παρά την κοινότητα Αυγόρου.

Της ευχαριστιακής σύναξης προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας συνεπικουρούμενος από τον πρωτοσύγκελλό του Πρωτ. Θεόδωρο Στυλιανού και άλλους κληρικούς.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Ταμασού, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόσωπο του εορταζομένου Οσίου Κενδέου και στην παρηγορητική του παρουσία. Ευχαρίστησε επίσης τον επιχώριο Μητροπολίτη κ. Βασίλειο για την ευγενή πρόσκληση να τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο μεγάλο αυτό και σεβάσμιο προσκύνημα της Κύπρου.

Τη Θεία Λειτουργία παρακολούθησε πλήθος φιλεόρτων πιστών οι οποίοι κατέκλυσαν τον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής, μεταξύ των οποίων στελέχη της Εθνικής Φρουράς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

©®pndiaconia.imc. Απαγορεύεται ρητά η χρήση, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευσή της παρούσης, ολική ή μερική, χωρίς να έχει χορηγηθεί άδεια από τον συντάκτη.

Back To Top