skip to Main Content

Λειτουργίες-Κηρύγματα 10-16 Ιουνίου 2024

Σήμερα Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 και ώρα 7:00μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα Συνοικισμού Δερύνειας.

Αύριο Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024, θα λάβει μέρος μέρος στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον νέο Καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα Λευκωσίας, προϊσταμένου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Γεωργίου, τη συμμετοχή μελών της Ιεράς Συνόδου και εκπροσώπου του Οικουμενικού Πατριάρχου.

Την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 και ώρα 7:30μ.μ, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού για την εορτή του Αγίου Τριφυλίου, προστάτη και πολιούχου της Λευκωσίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Λευκωσία συμπροσευχομένου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου. Θα ακολουθήσει λιτανεία προς το οδόφραγμα, στο τέρμα της οδού Λήδρας, όπου θα τελεστεί δέηση υπέρ απελευθερώσεως της Λευκωσίας.

Την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024, εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Συνοικισμού Αγίου Γεωργίου Αχερίτου – Βρυσούλλων.

Την Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, θα συλλειτουργήσει με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Βόλο με την ευκαιρία των εκδηλώσεων της «Ναυτικής Εβδομάδας» που φέτος είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια τουρκικής εισβολής στην Κύπρο και ειδικότερα στην Αμμόχωστο.

Back To Top