Με ιεροπρέπεια πανηγύρισε ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Γεωργίου

Με την πρέπουσα ιεροπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, πολιούχου και προστάτου Αγίου του Παραλιμνίου, στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό στο κέντρο της πόλης. Οι ακολουθίες τελέστηκαν ”κεκλυσμένων των θυρών” στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη της Διακαινησίμου 22 Απριλίου 2020, εψάλλη ο πανηγυρικός Εσπερινός, προϊσταμένου του πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνου Κκαρά, πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, πλαισιούμενου από το ιερατείο του ναού. Ανήμερα της εορτής, τελέσθηκε Ιερατικό συλλείτουργο.

Ευχόμαστε με τις πρεσβείες του Αγίου Γεωργίου να παρέλθει σύντομα η δοκιμασία την οποία διέρχεται ο τόπος μας και η ανθρωπότητα ολόκληρη.

Χρόνια πολλά σε όλους του Παραλιμνίτες και σ’ ολοκληρο το Παραλίμνι που γιορτάζει ο πολιούχος και Ποστάτης Άγιος του. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Εκ του Μητροπολιτικού Ναού

https://www.facebook.com/agiosgeorgiosparalimni/videos/933825120370569/

https://www.facebook.com/agiosgeorgiosparalimni/videos/858631554638168/

Share the Post: